Yleistä asumisesta

10 vuotta täyteen Kiinteistöliitossa

10v lopullinen

Kymmenen vuotta sitten aloitin työt Kiinteistöliitossa innostuneena, koska tiesin alan ja työn olevan mielenkiintoinen. En kuitenkaan vielä silloin tiennyt kuinka mahtaviin ihmisiin törmäisin, kuinka mielenkiintoinen ala oikeasti on, enkä ainakaan voinut kuvitella, että edelleen kymmenen vuoden jälkeen innostuisin joka päivä tekemästäni työstä!

Siitä lähtien kun lähdin oikeustieteelliseen opiskeleman, olen toivonut ja halunnut tehdä työtä, jolla on merkitys. Halunnut omalla panostuksella vaikuttaa siihen, että maailma olisi hieman parempi paikka asua, elää ja olla. Koen, että minulla on tähän mahdollisuus Kiinteistöliitossa.

Kiinteistöliitto on kiinteistönomistajien edunvalvoja, kiinteistöalan asiantuntija ja alan johtava vaikuttaja. Edellinen lause ei välttämättä ensi lukemalla kovin lupaavalta vaikuta, mutta jos pidetään mielessä, että kiinteistöihin vahvasti kuuluu asuminen ja koti, niin nämä saattavat olla sellaiset sanat, että ne nopeasti jo alkavat herättää tunteita ja antaa monelle syvällisemmän merkityksen. Antaakseni esimerkin työni tärkeydestä edunvalvontamielessä voidaan todeta; asumiskustannukset on pysyttävä kohtuullisella tasolla turvatakseen kaikille mahdollisuuden omaan kotiin ja turvalliseen ja terveelliseen asumiseen. Tämän eteen todellakin kannattaa tehdä töitä!

Yksi erityskiitos haluan osoittaa minun rakkaille kollegoille. Ja ehkä varsinkin teille tietyille! Kiitos teille Porvoolainen landelainen ruotsinkielinen tyttö on oppinut vähän stadilaisuutta ja uskaltaa jopa tänä päivänä ”brummata” autollaan ympäri Helsinki. Tietää, että Laru on Lauttasaari. Ja tietää, ettei ole kovin vakavaa, jos pullat ja vellit menee sekaisin, sen sijaan, että puurot ja vellit menevät sekaisin… tai että ostaa possun pussissa, sen sijaan, että ostaa sian säkissä…

Yksi asia ei kuitenkaan kymmenen vuoden aikana ole muuttunut, eikä tule muuttumaankaan – puhun edelleen ”söpösti” suomea 😊 😊

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s